top of page

Services

El-installatør til privat, erhverv og institutioner.

I forbindelse med renoveringer for private, hos erhvervskunder og i offentlige institutioner udfører vi som el-installatør installationer til de fleste formål. Vi fører kabler og ledninger til det hele - herunder EDB-installationer. Ved renovering af eksempelvis badeværelser og køkkener udfører vi el-installationer efter kundens ønsker. Vi har stor ekspertise inden for belysning og kan rådgive kompetent om ophængning af de mest hensigtsmæssige lamper de rigtige steder.

Private.png
Private

Vi udfører alle former for el-installationer til både private og erhverv. Vi står til rådighed fra start til slut, og rådgiver om hvilken el-løsning, der er den rette for dig.

itognet.png
IT og Data

Vi arbejder hos Degn El Teknik også med IT og netværk. Vi forstår vigtigheden af, at et netværk skal være solidt i virksomheder såvel som i private hjem.

Landbrug.png
Landbrug

Hvis du mangler den rette belysning i din virksomhed, butik eller institution kan vi hjælpe dig. Vi har miljøvenlighed og energioptimering i højsædet, når vi strikker belysningsløsninger sammen.

Døgnservice.png
Døgnservice

Vi tilbyder naturligvis vores kunder akut automation og el-service 24-7-365. Løbende service og vedligeholdelse af de tekniske installationer er i dag en nødvendighed og en økonomisk fordel, 

Industri.png
Industri

Rådgivning og el-installationer til butik, kontorer, fabrikker, lagre og andet erhverv. Kontakt Degn El-teknik og få et uforpligtende tilbud.

bottom of page