top of page

Profil

Degn El-Teknik blev etableret i 2018 af Jan Degn.

Jan Degn

Har mere end 20 års erfaring i branchen. Denne erfaring giver os styrke, både til at arbejde med avancerede detaljer og til at dække et bredt felt af opgaver indenfor el-installationer. Degn El-Teknik et enkeltmandsfirma der arbejder professionelt og ambitiøst med faget, og sætter en ære i altid at udføre et ordentligt stykke arbejde.

Service og høj kvalitet
Degn El-teknik er stærkt koncentrerede om at udføre arbejdet til kundernes tilfredshed. Der ydes altid høj service, udfører altid arbejdet til aftalt tid og pris, og leverer en topprofessionel indsats. Vi giver kompetent rådgivning, og vi søger altid i et samarbejde med kunden at finde de bedste løsninger. Degn El-teknik er lig med kvalitet, professionalisme, og høj service.

Jan.jpeg

Et alsidigt El-firma

Degn El-teknik er med andre ord et el-firma, der kan udføre en lang række opgaver inden for el-arbejde, herunder blandt andet:

  • El-installationer

  • It og Data

  • Indendørs og udendørs belysning

  • Landbrug

  • Industri

Kontakt Degn El-teknik
Hvis du vil vide mere om Degn El-teknik og el-installatør, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 6054 0056 eller skrive til os på e-mail jan@degn-elteknik.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så venter vi tilbage hurtigst muligt.

     Jan Degn

Degn El-teknik til enhver opgave.

bottom of page